dijous, 16 de gener del 2014

1r DIA DE DEBÒ

Dia intens d'esquiada. Ens hem llevat molt matiners (algun rumor parla de gots d'aigua i cares mullades sorpresivament, però no hem pogut contrastar del tot aquesta informació...), hem esmorzat i ens hem posat les botes (literalment) i de forma, a més, molt àgil. Es nota el rodatge d'altres anys!

A pistes hem fet les proves de nivell i repartit els nens i nenes en grups adequats i cap als telecadires. El matí ha estat molt intens i profitós i l'hora d'esquí lliure amb els mestres també molt divertida i fluïda.

Hem dinat macarrons i pollastre i tornem-hi a pistes. Dues hores més i activitats de tarda: moto de neu i xocolatada per a 5è i trineus per a 6è. Encabat hem tornat a casa, ens hem dutxat, una mica d'estona de temps lliure, sopar i les darreres partides del que fos. A les 22.30 h, tots ja eren dormint. Veurem demà si tenim un dia tan bo com a mínim com el d'avui!


INDICACIONS A TENIR EN COMPTE PARES PER AL DISSABTE:

- L'slalom es realitzarà a la Pista Llarga a les 10.00 h. Us podeu situar a la línia d'arribada on us anirem dient l'ordre dels participants.

- Els pares i mares que esteu apuntats al dinar, us haureu de presentar a les 14.00 h a l'Hotel Solineu i identificar-vos com del grup Pare Manyanet.

- A les 15.00 h es procedirà al lliurament de premis a l'alberg Supermolina (només alumnes de 6è, que són els que hauran participat a l'slalom). A partir de les 15.30 podeu emportar-vos els vostres fills i filles (cal donar avís als professors respectius!).

- Durant el temps lliure de l'esquí (12.00 a 13.00), els alumnes romandran amb els professors. Per tant us preguem no interferiu en l'activitat.

I com ahir, no patiu, aquí teniu les fotos que deveu esperar, com cada dia.