dilluns, 13 de gener del 2014

QUÈ, COM, QUAN ?

Pels bons exploradors el fet de matinar no ha de ser cap problema, tot i que alguns hagin passat la nit en plena vigilància!
És per això que quan avui ha sonat la música als campaments dels nostres petits exploradors, com si fos una veu d’alarma, tots han sortit dels seus “escondrijos” i en un tres i no res s’han vestit i calçat les robes oportunes, han donat bona compta de les viandes i a les 9,45 ja estaven “raudos i veloces” passant la prova de tràmits que és la creació de grups per nivell!

Val a dir que tenim un grup de molt avançats, dos  d’avançats, dos iniciats i molts debutants!!!

El matí ha servit perquè alguns hagin explorats llocs tan recondidos com la guarderia de neu, amb algun que altre ninot, les escaletes dels pins,... i també els remuntadors mecànics, les pistes verdes blaves i a tocar alguna vermella...

I després d’un matí complert i esgotador, un esplendit menjar de macarrons i escalopa acompanyant de patates fregides “cremants” i la famosa salsa vermella que es diu ketchup!!!

I, sant torne-m’hi!!! Dues hores més d’exploració, però aquesta vegada amb un element estrany, desconcertant i per a molts desconegut!!! La neu!!! Durant bona part de la tarda ens ha nevat, lo qual ha servit perquè els nostres exploradors hagin hagut d’emplear-se a fons per anar descobrim l’art de l’esquí.

Avui algun dels nostres exploradors han patit algun petit ensurt: el Bruno ha tingut una petita indisposició i ha hagut de fer repòs, el Miquel ha deixat un tros de dent a la pista i finalment la Maria ha hagut de retirar-se uns minuts abans de l’hora d’acabar! Res que hagi fet canviar els plans dels nostres petits exploradors.

Sabeu que s’amaga al bosc quan cau la nit? Un grup de 56 exploradors degustant la xocolata desfeta i els melindros que el Carlos i el Xavi ens han  preparat.

I sabeu quin és el mitja de transport més adient per moure’s per la neu sense esforç? Una potent moto de neu arrossegant un trineu ple d’exploradors?

I sabeu quins és el desnivell de la pista dels Bosquets? El suficient perquè els nostres petits exploradors el puguin baixar a velocitat de vertigen en els trineus bi-plaça que fan servir.

I quan la nit arrossega el seu mantell fosc i fred, els nostres exploradors tornen als seus campaments, es dutxen, es canvien de roba i començen a preguntar: què hi ha per sopar??

























































7 comentaris:

Anna ha dit...

Hola!!! Ens en alegrem molt de que us ho esteu passant tant bé. I ens encantaria desde casa poder veure alguna foto del grup de quart. Petons!

Anònim ha dit...

Gràcies per les cròniques i fotografies!
Certament, tot sembla fantàstic, però també ens agradaria veure alguna notícia/fotografia dels de 4t.
Abraçades!

Unknown ha dit...

Hola me gustaría alguna foto de los NIÑOS ( las niñas si están), 3 C, de salir alguno siempre son los mismos, las mamis de los inexistentes queremos un recuerdo de la nieve. Gracias.

Unknown ha dit...

Hola a tod@s... Cuánta alegría da saber que lo están disfrutando. Agradeceríamos que colgaran fotos del grupo de los nenes de 3ºC, porque no hemos podido ver lo bien que se lo están pasando...
Besotes y abrazos

Andrea

Anònim ha dit...

Hola a tothom!!!!
Veig que estan disfrutan molt però m'agradaria veure algunes fotos dels nens de 3ªC diferents i nenes de 3ªA que no surten.
Gracies. i petons

Anònim ha dit...

Hola Pau!!!
Ya vemos que estáis disfrutando mucho de esta nueva experiencia.
Et troben a faltar..."trasto"!!!
Molts petons!;)
Jordi, Merche i Mireia
Gràcies x les fotos!

Anònim ha dit...

Han anat a esquiar, no fer-se un reportatge fotogràfic.

Moltes gràcies per les fotografies i els comentaris, mai plou gust de tothom per molt be que ho feu. Gràcies als profes per la seva dedicació i la informació, molt feu penjant les fotos i escrivint aquestes cròniques.

Moltes gràcies!!!