dimecres, 15 de gener del 2014

JA ESTÀ ?

La pregunta que avui es feien els petits exploradors quan han sentit el programa del dia que posava el punt i final a l’exploració! O potser un punt i seguint perquè molts dels exploradors han fet el propòsit de seguir descobrir els secrets de lliscar per la neu.

Ha estat un dia atípic. De bon matí ha calgut deixar lliures les habitacions perquè els companys exploradors de 5è i 6è les trobessin preparades a la seva arribada.

La pujada a les pistes ha estat perfecta! Tots els exploradors amb les botes d’esquí als peus i la bossa amb els descans a l’esquena per després de l’esquí. A les 10 puntualíssims ja estaven agafant els remontadors.

Al migdia ha estat el moment de dir adéu: als nostres monitors que durant aquests dies ens han acompanyat, ensenyat i ajudar en tot el que hem necessitat. Moltes gràcies monitors!!

També al personal dels albergs, i d’una manera especial a la Munta que d’una forma “oficial” ens ha fet entrega de les fotos de grup i de la foto general emmarcada que penjarem al Cole.

I també cal donar les gràcies d’una manera més especial als nostres professors que ens han acompanyat aquests dies: Alèxia, Eli, Eva, Silvia, Josemari i el P. Marcel·lí. Moltes gràcies!!!

I amb l’arribada dels nostres companys que ens han cedit generosament els seus autocars,hem carregat les nostres coses i cap a casa!

Al moment d’escriure aquest bloc els petits exploradors ja estan a casa; aquesta nit a més de descansar en els braços de Morfeo, ho faran amb la mirada i el mimos dels papas que tant els han notat a faltar aquests dies.


Fins l’any que ve, petits exploradors.!!!!












1 comentari:

Anònim ha dit...

Buenos días!

Por lo que cuentan los niños ha sido una experiencia increíble! Muchas gracias a todos lo que la han hecho posible.

Un abrazo!

Nota: A quién tenemos que dirigirnos para consultar por alguna prenda de ropa extraviada que no ha venido en la maleta? :)