dissabte, 18 de gener del 2014

I AIXÍ VA ACABAR L'ESQUIADA

Finalment, dissabte al matí els alumnes de 5è van continuar les seves activitats i 6è va realitzar la prova final de l'slalom. Quan tots els alumnes van haver passat per les portes corresponents, la majoria es va quedar a Pista Llarga i alguns valents van pujar fins Alabaus.

Ens informen d'agències que el temps no acompanyava massa. Per als exagerats que els agradi explicar batalletes, en aquella zona hi feia un vent i fred polars i visibilitat quasi nul·la que només podia dur a una pràctica d'esquí extrem o una mort gairebé segura; per als grans muntanyencs, feia un ventijol agradable i una temperatura correcta; per al periodisme objectiu, feia un fred que pelava i van fer bé de tornar com més aviat millor. En tot cas, van tornar els mateixos que havien marxat, que al cap i a la fi és el que compta.

A les 12.30 vam plegar veles, tornar el material i a dinar. Es va fer el lliurament de diplomes als guanyadors de cada categoria de l'slalom i es van fer les darreres partides de ping-pong a 5è.

Vam marxar en la direcció equivocada (equivocada perquè per aquella carretera no es podia transitar amb autocar: els Mossos ens van fer girar cua al cap d'uns quilòmetres!) i després de dues pel·lícules i haver arriscat altra vegada nostres vides, arribàvem a Barcelona amb un lleuger retard d'una hora i mitja aproximadament.

Tots sans i estalvis, amb una mica (o molt) més de nivell d'esquí i ganes de tornar-hi l'any que ve.

Agraïm el comportament dels alumnes, el vostre seguiment i la col·laboració i paciència (a estones) del José María, l'Aco, l'Anna, la Francina, el P. Marcel·lí i l'Albert. Fins l'any que ve si Déu vol!

(Les darreres fotos que pengem enguany... D':)