dimarts, 14 de gener del 2014

QUÈ ÉS AIXÒ?


El primer soroll del dia a sorprès als nostres exploradors encara al llit!!! Què és això?

La baixada de temperatures ha fet possible que aquesta nit i durant bona part del dia els canons de neu hagin pogut funcionar i fabricar una ne explendida per les sofertes pistes.

Ha estat la gran novetat del dia!!! Les pistes han canviat d’aspecte! La neu sa endurit i això ha ajudat a que els esquís dels nostres exploradors s’hagin pogut desllisar amb més facilitat.

Tots els grups han fer grans progressos i han anat coneixent nous llocs i noves pistes on continuar aprenent l’art de lliscar damunt la neu.

Al final del matí hem tingut un percance amb uns dels petits exploradors! L’Eduardo ha patit una caiguda i ha hagut d’anar al Centre mèdic. Al final trencament de tíbia! A hores d’ara l’Eduardo amb la cama enguixada ja està a casa amb els papas! Et desitgem una prompta recuperació, Eduardo!!!

La tarda ha estat semblant a la d’ahir amb la diferència que les activitats s’han canviat: els de tercer als trineus i els de quart a la xocolatada en moto de neu.

I al moment de tancar el dia, als dos campaments se sent una animada música que ajuda als nostres exploradors a moure els seus “fatigats” cossos al ritme de la música i a anar preguntant amb insistència: a quina hora marxem a dormir?

Possiblement avui serà complicat fer-vos arribar fotos, però mirarem de penjar-les demà.

Bona nit i bon descans!!!






















     

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies de veritat als comentaristes i als qui pengeu les imatges per apropar-nos a l'experiència dels nostres fills!

Anònim ha dit...

Gràcies als reporters i fotografs per la feina extra que feu, que ens permet està molt ben informats i veure la careta dels nens.
Aprofiteu l'últim dia!!!!

Anònim ha dit...

Gran reportatge, i millor les fotos!!
Segur que ens els torneu?? amb lo bé que s'ho estan passant... je je je
Molts ànims Eduardo.

Vicenç Pérez

Teresa ha dit...

Gràcies per les explicacions i les fotografies penjades d'aquests dies. Amb la feinada que ja teniu és de molt agrair. Salutacions a tots.

Anònim ha dit...

Muchas gracias por hacernos partícipes día a día de esta hermosa experiencia.
Un abrazo y buen viaje de regreso.